Swan SI-100E issue

This section is for machine troubleshooting. Please post your problems or concerns and our staff will try to assist you with it promptly.
jasond
Posts: 1
Joined: Wed Feb 11, 2015 12:43 am

Swan SI-100E issue

Postby jasond » Wed Feb 11, 2015 5:19 am

Have tried to find answer to this in forums and elsewhere, but have had no luck. Have a swan SI-100E that previously worked fine, but now not working. Sometimes motor does not turn gear (I think called worm gear) at all, so motor running, but no rotation. Sometimes, gear goes in opposite direction...so going up, instead of down.

Seems clear that something needs to be replaced, but not sure what. Motor seems to be working fine, but not sure. Any input or suggestions would be greatly appreciated.

ddurrett
Posts: 25
Joined: Mon Jan 25, 2016 10:56 pm

Re: Swan SI-100E issue

Postby ddurrett » Thu Feb 04, 2016 7:55 pm

Ever determine the problem, Jason?

ShaveIceSupply
Posts: 152
Joined: Fri Feb 20, 2009 9:44 pm

Re: Swan SI-100E issue

Postby ShaveIceSupply » Thu Mar 03, 2016 1:22 am

Did you purchase this machine from us? If you did, please contact our customer service directly. If not, you would need to contact where you got it from.
Providing quality shave ice products in Hawaii and all over the mainland for over 20 years. Visit http://www.shaveicesupplies.com.

For current deals and offerings, visit the promotions and prize giveaway forum at www.shaveiceshaveice.com!

Absleezer
Posts: 1
Joined: Tue Jul 17, 2018 12:37 am

Re: Swan SI-100E issue

Postby Absleezer » Tue Jul 17, 2018 1:48 pm

Can anyone answer this? This is my exact problem!
Thanks


Return to “Troubleshooting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests